Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Goedkope kantoormeubelen

Wanneer het nu gaat om het vinden van goedkope kantoormeubelen of een complete kantoorinrichting, u heeft keuze uit een breed assortiment. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is de Square serie ontwikkeld. Wilt u uw werkplek vernieuwen of uw kantoor opnieuw inrichten? U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve, goedkope kantoormeubelen.

 

Square serie: Goedkope kantoormeubelen van de beste kwaliteit

Dat kwalitatief goed kantoormeubilair niet duur hoeft te zijn bewijst Blok-Interrek met haar eigen serie Square. De Square serie bestaat uit:

 

  • Square Basic, een 4-poots tafel programma met een vaste hoogte.
  • Square TEE, een T-poot bureautafel serie die in hoogte ingesteld kan worden van 62-85cm.
  • Square TEE slingerverstelbaar. Deze serie op basis van een C-poot is traploos in hoogte verstelbaar van 62-91cm.
  • Square Chrome, de bureautafels uit deze serie zijn standaard voorzien van een verchroomde teen. De hoogte wordt ingesteld bij de montage.
  • Square MEET vergadertafels. Of het nu gaat om een klein rond spreektafeltje, of een grote vergadertafel op maat, wilt u kolomvoeten of een frame met dikke zware poten, wij kunnen het u leveren voor een zeer interessante prijs.
  • Square Store kasten. Deze kastenserie bestaat uit draaideurkasten, roldeurkasten, ladekasten en ladeblokken. Tevens is een uitgebreide serie garderobekasten en lockers leverbaar. Het onderscheid met andere merken is de prijs, kwaliteit en een nette afwerking; zo zijn goedkope kantoormeubelen een verantwoorde investering.

 

Hulp nodig bij het kiezen van kantoormeubelen?

Met alle plezier willen we u de helpende hand bieden bij het uitkiezen van geschikte kantoormeubelen. Dit kan telefonisch, per mail met tekeningen, per fax, tijdens een bezoek in onze ruim opgezette showroom. Maar vanzelfsprekend  komen we ook graag bij u op locatie langs.

Met alle plezier maken wij voor u een inrichtingsplan met bijbehorende tekening.