Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Informatie

LEVERING:

Het liefst zouden wij al uw bestellingen zonder extra kosten bij u afleveren.

Dit zou dan, hoe dan ook, ergens in de calculaties van onze verkoopprijzen moeten worden verwerkt. Blok-Interrek is gevestigd langs de snelweg A20 en veel van onze klanten kiezen er dan ook voor om hun bestelling bij ons af te halen. Het zou dan ook niet redelijk zijn als zij, omdat dit in de verkoopprijzen is doorberekend, toch nog voor de transportkosten moeten betalen.

Wij hebben er dan ook voor gekozen onze verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden en de transportkosten niet door te rekenen.

Wij ontkomen er dan echter niet aan om bij levering van minder grote (maar daarom niet minder gewaardeerde) bestellingen een bijdrage in de transportkosten te rekenen.

 

De “spelregels” zijn als volgt:

  • Wij leveren alle bestellingen van maandag t/m vrijdag tussen 7.30u en 16.30u, tenzij hier afwijkende afspraken over gemaakt zijn.
  • Veel van onze producten leveren wij ongemonteerd. De meeste hiervan zijn eenvoudig door u zelf te monteren. Tegen meerprijs verzorgen  onze chauffeurs en/of monteurs het inhuizen en de montage van uw bestelling graag voor u. Vraag onze verkopers vrijblijvend naar de kosten en de mogelijkheden.
  • Alle bestellingen van meer dan € 500,00 worden gratis geleverd.
  • Voor leveringen binnen het postcodegebied 2900 – 3399 (m.u.v. de Zuid-Hollandse Eilanden) rekenen wij een bijdrage van € 32,50 excl. BTW.
  • Voor leveringen buiten het postcodegebied 2900 – 3399 (binnen Nederland, vaste land) rekenen wij een bijdrage van € 40,00 excl. BTW.