Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Algemene wagens


Algemene wagens

Ook voor uw overige wagens bent u bij Blok-Interrek aan het juiste adres. Naast magazijnwagens en etagewagens hebben we een oplossing voor iedere uitdaging op het gebied van intern transport. Maak het uzelf gemakkelijk en zet uw goederen op wielen! Met de overige wagens van Blok-Interrek vormt intern vervoer geen enkel probleem meer, met wat voor materialen of goederen u ook werkt!

Wagens voor elke toepassing

Voor iedere branche heeft Blok-Interrek specialistische oplossingen voor intern transport. Verschillende branches vereisen natuurlijk verschillende wagens, dat weten wij als geen ander. Werkt u vooral met kleine materialen die makkelijk te verplaatsen moeten zijn? Of zoekt u een oplossing om zwaardere materialen mee te verplaatsen, zoals vaten of zwaar gereedschap? Tussen de algemene wagens van Blok-Interrek vindt u altijd een oplossing op maat.

Bezorgen of afhalen: u kiest!

Het bestellen van onze wagens doet u gemakkelijk online. Daarnaast bepaalt u zelf of u de wagens tegen lage kosten wilt laten bezorgen door onze bezorgdienst, of ze liever wilt afhalen in ons magazijn in Rotterdam.

U selecteert de wagen die bij uw gebruik past, plaatst hem in uw winkelwagen en kiest één van onze veilige betaalmethoden om mee af te rekenen. Heeft u vragen over onze overige wagens? Neem dan gerust contact met ons op en stel ze aan onze ervaren medewerkers.