Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Bakwagen


Bakwagen

Een bakwagen is ideaal als u intern goederen vervoert die de neiging hebben om alle kanten op te springen. Geen gestuntel meer: de wagen houdt uw materialen geordend bij elkaar, zodat u ze op een prettige manier van A naar B kunt brengen. Of voor langere tijd kunt opbergen! Bestel dus nu uw bakwagen bij Blok-Interrek en begin deze week nog met efficiënt vervoeren!

Voor iedere toepassing de juiste bakwagen

Werkt u het liefst met een open bakwagen, of heeft u meer aan een bakwagen met een deksel? Een laag model, of een hoger model met een handige zijwaartse opening? Het assortiment van Blok-Interrek voorziet in een breed spectrum interne vervoersoplossingen. Ook voor dossierwagens of rolcontainers bent u bijvoorbeeld bij ons aan het juiste adres. Neem eens contact op met onze ervaren medewerkers; zij denken graag met u mee over een passende oplossing!

Uw bakwagen deze week nog op locatie

Door de grote eigen voorraad van Blok-Interrek is het doorgaans geen probleem om uw producten snel te leveren. Is uw product gewoon op voorraad in ons magazijn? Dan kunt u dezelfde week nog met uw bakwagen aan de slag. U kunt zelf kiezen of u de wagen zelf afhaalt, of hem laat bezorgen door onze transportservice. U kiest bij Blok-Interrek!

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren