Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Bijzetwagen


Bijzetwagen

Een bijzetwagen biedt u extra opbergruimte en is mobiel in te zetten. De naam zegt het al: door zijn compacte formaat is een bijzetwagen eigenlijk in elke ruimte bij te plaatsen. Bent u ook op zoek naar flexibel inzetbare opbergruimte? Bestel dan nu een bijzetwagen bij Blok-Interrek! Of bekijk eens ons volledige assortiment wagens voor intern transport.

Bijzetwagen met legborden of met bakken

De bijzetwagens van fabrikant Fetra zijn te verkrijgen in vele varianten. Zo vindt u voor iedere ruimte en ieder product eenvoudig een passende wagen! Werkt u veel met eurobakken, komen uw goederen aan in eigen verpakkingen of heeft u vooral veel losse producten te verwerken? Met het assortiment van Blok-Interrek vindt u altijd een bijzetwagen die perfect bij uw gebruik past!

Altijd snel geleverd

Dankzij ons grote magazijn kunnen we bij Blok-Interrek bijna al onze producten uit eigen voorraad leveren. Dat geldt natuurlijk ook voor onze bijzetwagens! In de meeste gevallen kunt u dezelfde week nog met uw wagen aan de slag. Selecteer de bijzetwagen die het beste voor u werkt, of laat u adviseren door één van onze medewerkers. We helpen u graag een oplossing te bedenken die u verder helpt!

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren