Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Dossierwagen


Dossierwagen

Een dossierwagen is dé oplossing als u regelmatig van werkplek wisselt. U neemt uw dossiers gewoon met u mee in de makkelijk te besturen wagens van Fetra. Op zoek naar een mobiele oplossing voor ál uw dossiers? Bestel dan een dossierwagen bij Blok-Interrek, uw specialist in interne transportmiddelen!

Uw dossiers altijd bij de hand

U bent uw administratie aan het bijwerken, maar de benodigde papieren staan verspreid over verschillende kasten die niet bepaald dichtbij staan. Herkent u dit? Met een dossierwagen verzamelt u al uw mappen en papieren in één overzichtelijke kast, die u ook nog eens eenvoudig met u mee kunt nemen. De zwenkwielen zorgen ervoor dat u de wagen gemakkelijk kunt verplaatsen, en dankzij de rem zet u de wagen met hetzelfde gemak even vast.

Bestel uw dossierwagen bij Blok-Interrek

Waarom zou u nog langer genoegen nemen met een rommelig kantoor? Stel orde op zaken en bestel vandaag nog uw dossierwagen. Bij Blok-Interrek doet u dat eenvoudig online, in onze webshop. Bestelt u vandaag, dan kunnen we uw wagen vaak dezelfde week nog bij u afleveren tegen lage transportkosten. Of u haalt hem zelf af in ons magazijn in Rotterdam!

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren