Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Handtrekwagen


Handtrekwagen

Met een handtrekwagen kiest u voor een klassieke interne transportoplossing. Met deze lichte wagens vervoert u met het grootste gemak een breed spectrum aan goederen. Kies voor massieve banden voor vlakke terreinen, of voor luchtbanden als u uw goederen vaak over oneffen oppervlakken moet manoeuvreren. Bij Blok-Interrek vindt u altijd de handtrekwagen die bij uw gebruik past!

Ook voor andere interne transportmiddelen

Wat voor interne vervoersmiddelen u ook zoekt: als het op wielen staat, dan heeft Blok-Interrek het voor u. Alles om u het tilwerk uit handen te nemen. Naast handtrekwagens verkopen we ook allerhande magazijnwagens en etagewagens, waarmee u elk type product gemakkelijk kunt vervoeren. En wilt u vrijblijvend advies bij het kiezen van de ideale wagen? Neem dan eens contact met ons op!

Gemakkelijk online uw handtrekwagen bestellen

Het grote voordeel aan bestellen bij Blok-Interrek is dat u uw bestelling kunt plaatsen wanneer u maar wilt. Thuis of op kantoor, overdag of ’s avonds laat: onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Laat uw handtrekwagen tegen lage kosten thuisbezorgen of haal hem zelf af om u de transportkosten te besparen!

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren