Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Kantelbak


Kantelbak

Met een kantelbak van het topmerk Fetra wordt afval verwerken eenvoudiger dan ooit. Deze afvalbakken kunnen een grote hoeveelheid afval en puin voor u opslaan. En is het tijd om de bak te legen? Dan haalt u de kantelbeveiliging los en hevelt u gemakkelijk het afval over naar een grotere container of een afvalpers. Een kantelbak van Fetra maakt het leven een stuk gemakkelijker. Bestel uw model nu bij Blok-Interrek!

Vervoeren op wielen of met uw heftruck

Het assortiment van Fetra biedt verschillende soorten kantelbakken, met verschillende draagvermogens en diverse afwerkingen. Rijdt u uw kantelbak graag zelf rond? Ga dan voor een kantelbak met handige zwenkwielen. Natuurlijk kunnen alle modellen ook met een heftruck opgepakt worden.

Werkt u regelmatig met zwaar en grof afval, zoals stenen en puin, dan heeft u natuurlijk een groter draagvermogen nodig dan wanneer u alleen met karton werkt. Het team van Blok-Interrek vertelt u graag welke kantelbak het meest geschikt is voor uw gebruik. Neem gerust contact met ons op!

Blok-Interrek, uw specialist in intern transport

Naast kantelbakken heeft Blok-Interrek een groot assortiment interne transportmiddelen voor u beschikbaar. Voor iedere uitdaging op het gebied van intern transport hebben wij de oplossing. Blok-Interrek voert wagens van fabrikant Fetra, een speler van absolute topklasse. Neem dus geen genoegen met minder en bestel uw kantelbak of andere transportwagen bij Blok-Interrek!

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren