Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Materiaalstandaard


Materiaalstandaard

Met een materiaalstandaard wordt het gemakkelijker om uw gereedschap of andere werkmaterialen even aan de kant te leggen tijdens het werk. Handig als u vaak van gereedschap wisselt, of als u regelmatig even uw handen vrij moet hebben. Alle materiaalstandaarden zijn voorzien van slimme, kleine zwenkwieltjes, die met één voetbeweging vast zijn te zetten.

Voorkom nek- of rugklachten

Met een materiaalstandaard kunt u efficiënt uw werk doen, zonder dat u uw rug of nek onnodig belast door bukken of ver reiken. Alle standaarden zijn gemakkelijk in te stellen op uw werkhoogte van dat moment, en kunnen op elk gewenst moment bijgesteld worden. Om uw werkplek nog ergonomischer in te richten, bestaan er ook kantelbare standaarden. Maak het uzelf dus gemakkelijk en bestel een materiaalstandaard bij Blok-Interrek!

Welke materiaalstandaard werkt voor mij?

Twijfelt u welke materiaalstandaard het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Blok-Interrek. We voorzien u graag gratis en vrijblijvend van gepast advies. Wij weten als geen ander het belang van een ergonomisch ingerichte werkplek!

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren