Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Palletopzetwand


Palletopzetwand

Met een palletopzetwand maakt u veiliger gebruik van uw bestaande pallets. Waarom zou u nieuwe opslagbakken bestellen als uw huidige pallets prima in te zetten zijn met een kleine toevoeging? De palletopzetwanden van Blok-Interrek worden gemaakt door kwaliteitsfabrikant Fetra en kunnen geplaatst worden op alle europallets met een standaard afmeting van 1200x800mm.

Veilig goederen stapelen en verplaatsen

Een palletopzetwand wordt gebruikt om te voorkomen dat goederen op uw pallet gaan rollen of omvallen. Ook kunt u door het gebruik van een palletopzetwand uw goederen veel hoger stapelen op de pallet. Dat is nog eens goed gebruik maken van beschikbare ruimte! Al met al maakt u het vervoer van pallets op deze manier dus een stuk veiliger en efficiƫnter. Kies voor een simpele stapelrand als u met grote goederen werkt, of kies voor een opzetwand van draadgaas bij kleine artikelen.

Bestel uw palletopzetwand online

Met de webshop van Blok-Interrek wordt een palletopzetwand bestellen gemakkelijker dan ooit. U bestelt waar en wanneer u wilt: thuis of op kantoor, op een tijdstip dat u uitkomt. Bovendien kunt u zelf bepalen of u de palletopzetwand op locatie laat afleveren, of hem liever zelf afhaalt in ons magazijn in Rotterdam. Bij Blok-Interrek is de klant altijd koning!

Er komen geen producten overeen met de selectie.