Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Rolplateau


Rolplateau

Een rolplateau is een voordelige en compacte oplossing op het gebied van intern transport. Tilt u regelmatig te zware goederen, maar heeft u geen plaats voor een magazijnwagen? Een rolplateau is door zijn compacte formaat op te bergen in iedere berging of voorraadkast. U zet hem eenvoudig rechtop tegen de muur en gebruikt hem alleen wanneer het u uitkomt.

Het juiste rolplateau kiezen

Het is erg belangrijk om uw rolplateau af te stemmen op de werkzaamheden die u ermee wilt gaan verrichten. Gaat u zware meubels verrijden, of juist lichtere transportbakken? Vooral het gewicht en de afmeting van uw producten zijn belangrijke factoren in het kiezen van het juiste rolplateau. Daarnaast is het slim om op details te letten, zoals een opstaande rand die het verschuiven van materialen tegengaat. Of geremde wielen, waarmee u het rolplateau even snel en veilig stilzet!

De uitgebreide service van Blok-Interrek

Wilt u meer weten over onze rolplateaus, of over onze andere producten op het gebied van intern transport? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Ze geven u graag advies, waarmee u weloverwogen de juiste keuze kunt maken. Contacteer ons gerust op +31 (0)10 - 437 88 00 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Artikelen 1 tot 30 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 35 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren