Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Vatenkantelaar


Vatenkantelaar

Werkt u regelmatig met stalen 200 liter vaten? Dan is een vatenkantelaar een welkom hulpmiddel. Het veilig vervoeren, legen of opslaan van dit soort vaten gaat zo een stuk gemakkelijker! U snoert uw vat met een stevige spanband vast aan de stalen constructie van de vatenkantelaar en brengt het vat eenvoudig in horizontale positie. In één beweging zijn uw vaten klaar voor vervoer, leging of opslag.

Vatenkantelaars van Fetra

Bij Blok-Interrek hebben we ook voor onze vatenkantelaars gekozen voor het kwaliteitsassortiment van Fetra. Op deze manier kunnen wij u een ruime keuze garanderen in vervoersoplossingen voor vaten, en kiest u altijd een product dat jarenlang meegaat. En ook voor andere transportoplossingen voor vaten van Fetra, zoals vatentransportwagens en vatenrollers, kunt u bij Blok-Interrek.

Optioneel op uw vatenkantelaar

De kantelaars van Fetra zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u een simpel model kiezen, maar zijn er ook modellen te krijgen met een kiepstang, met stalen rollen om het draaien van de vaten makkelijker te maken, of met een opvangbak voor vloeistoffen. Geen idee welke vatenkantelaar het beste bij uw gebruik past? Neem dan contact op met Blok-Interrek. Wij adviseren u graag!

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren