Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Vatenroller


Vatenroller

Een vatenroller werkt als een extra paar handjes bij het vervoer van zware vaten. U plaatst de vaten eenvoudig boven op de trolley en rijdt er zo mee weg. Het vat even stilzetten? Ook dat is geen enkel probleem. Al onze vatenrollers zijn voorzien van geremde zwenkwielen. Maak het uzelf dus gemakkelijk en bestel een vatenroller bij Blok-Interrek!

Een vatenroller voor ieder budget

Al vanaf enkele tientallen euro’s kunt u een vatenroller in uw bezit hebben. U kunt kiezen voor een simpele variant met een slechts een stalen frame en wielen; dit is voldoende om een enkele keer vaten te vervoeren. En werkt u dagelijks met stalen vaten? Kies dan voor een vatenroller met een handzame duwbeugel. Voor ieder budget is er een goede oplossing te vinden in ons assortiment.

Vragen over onze vatenrollers?

Weet u niet zeker welk model u moet kiezen, of heeft u vragen over het gebruik van een vatenroller? Bij Blok-Interrek voorzien we u graag van de juiste informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bel onze specialisten op +31 (0)10 - 437 88 00 of neem online contact met ons op. We helpen u graag!

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren