Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Werkplaatswagen


Werkplaatswagen

Bij Blok-Interrek hebben we voor iedere voorkeur de juiste werkplaatswagen. Bent u op zoek naar robuust en toch mobiel werkblad, of naar een wagen waarbij optimale opbergruimte het belangrijkste is? Onze werkplaatswagens komen in vele varianten en afwerkingen. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsproducten van fabrikant Fetra. Bekijk dus direct ons complete assortiment en bestel uw favoriet!

Advies van onze experts

De medewerkers van Blok-Interrek hebben jarenlange ervaring in de in- en verkoop van interne transportwagens. Met hun ervaring helpen ze u graag de juiste werkplaatswagen te kiezen voor uw gebruik. Een handige, mobiele opbergplek voor gereedschap, of een werkblad dat overal in te zetten is? Onze experts luisteren graag naar uw wensen en begeleiden u graag naar de juiste keuze. Bel ons gerust op +31 (0)10 - 437 88 00.

Gemakkelijk online uw werkplaatswagen bestellen

Bij Blok-Interrek weten we hoe het hectisch het leven in een werkplaats soms kan zijn. Bij ons bestelt u daarom in onze overzichtelijke webshop, wanneer het ú uitkomt. Thuis of op het werk, overdag of ’s avonds, 24 uur per dag. Uw werkplaatswagen is zó besteld en binnen enkele werkdagen kunt ermee aan de slag!

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren