Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Zwaarlastwagen


Zwaarlastwagen

Een zwaarlastwagen is ideaal in het gebruik als u regelmatig met zware goederen werkt. Een normale platformwagen of andere magazijnwagen kan meestal maar een last tot zo’n 500 kg dragen en is dus simpelweg niet geschikt voor de grotere lasten. Werkt u wel vaker met zware lasten, zoals stalen objecten? Een zwaarlastwagen van Fetra kan tot maar liefst 1200 kg vervoeren.

Verschillende modellen zwaarlastwagens

Voor ieder gebruik is er een passende wagen te bedenken. Blok-Interrek heeft vele modellen in haar assortiment van topfabrikant Fetra. Wilt u slechts een plateau, of gaat u voor een zwaarlastwagen met rongen of met een handige duwbeugel? Onze medewerkers adviseren u graag welke wagen voor u het beste zou kunnen werken. Neem gerust contact met ons op!

Het gemak van online bestellen

Bij Blok-Interrek begrijpen we dat er niet altijd tijd is om voor nieuwe materialen op pad te gaan. Daarom hebben wij ons gehele assortiment online beschikbaar gemaakt in onze webshop. U bestelt uw zwaarlastwagen dus altijd op een tijdstip dat ú uitkomt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Al onze producten kunt u bovendien voordelig op locatie laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Of haal uw zwaarlastwagen af bij ons magazijn in Rotterdam!

Artikelen 1 tot 30 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren