Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen


Etagewagen

Een etagewagen is een soort stelling op wielen. Deze wagens bieden mobiele opbergruimte voor iedere branche: of u nu in een magazijn orders pickt, of regelmatig losse artikelen heen en weer moet brengen binnen uw bedrijf. Met de etagewagens van topfabrikant Fetra weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt: deze wagens gaan jarenlang mee en helpen u dag in, dag uit uw goederen op een efficiënte manier te vervoeren. Bestel ze nu online bij Blok-Interrek!

3, 4 of 5 etages

Vervoert u kleine hoeveelheden goederen tegelijk, of heeft u behoefte aan flinke opbergruimte in één wagen? Zoekt u een etagewagen met 3, 4 of zelfs 5 etages? Wilt u een open etagewagen, of heeft u liever een gesloten etagewagen, waar u ook alles achter slot en grendel kunt opbergen? Alles is mogelijk met de collectie etagewagens van Fetra, de huisleverancier van Blok-Interrek.

Altijd de oplossing voor intern transport

Blok-Interrek verkoopt zo’n breed scala aan transportoplossingen, dat ze zich met recht specialist in intern transport mag noemen. Niet alleen vindt u bij ons een enorm assortiment karren, wagens en bijbehorende accessoires, u kunt bij Blok-Interrek ook rekenen op gedegen advies van onze specialisten.

Heeft u een vraag over onze etagewagens, of heeft u een dilemma op het gebied van intern transport? Twijfel dan niet en neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!