Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen 3 etages


Etagewagen 3 etages

Een etagewagen met 3 etages biedt een boel mobiele opbergruimte, maar is toch gemakkelijk te verrijden en te verplaatsen. Of u nu op zoek bent naar een opberger voor dossiers, voor eurobakken of voor losse producten: een etagewagen met 3 etages biedt vaak nét dat beetje opbergruimte dat u nodig had. En door de handige zwenkwielen zijn deze wagens gemakkelijk op elk moment te verplaatsen én weer vast te zetten!

Topkwaliteit van Fetra

Een etagewagen koopt u natuurlijk niet iedere dag. U wilt wel zeker weten dat u een goed product in huis haalt, dat jarenlang meegaat. Precies om die reden heeft Blok-Interrek het merk Fetra geselecteerd voor haar middelen voor intern transport. Fetra staat voor robuuste kwaliteit en slimme oplossingen voor ieder bedrijf. Zo zijn er ook etagewagens met 4 etages en varianten met 5 etages te verkrijgen.

Verstelbare of kantelbare etages

Gaat u voor een etagewagen met 3 etages van Fetra, dan kunt u de wagen precies zo inrichten als u het wilt. Wat dacht u van een etagewagen met verstelbare etages, die u ook nog eens in elke hoek kunt kantelen? Niet voor niets is Fetra marktleider in flexibele transportoplossingen. Bestel de oplossing die het beste bij u past en ga deze week al aan de slag met uw etagewagen!

25 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren