Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen 4 etages


Etagewagen 4 etages

Een etagewagen met 4 etages biedt opbergoplossingen die u niet voor mogelijk had gehouden. Kies voor legborden, bakken of eurobakken en laat de zwenkwielen voor u het werk doen. Voor onze etagewagens met 4 etages heeft Blok-Interrek de fabrikant Fetra als huisleverancier geselecteerd. Zo weten wij 100% zeker dat wij u altijd de allerbeste kwaliteit kunnen bieden!

Ruime keuze in afmetingen

Bent u op zoek naar een compacte opbergoplossing, of moet u juist flinke legplanken hebben voor uw producten? De kleinste etagewagen met 4 etages is 320x470 mm, en de grootste wagens die wij aanbieden zijn maar liefst 1250x610 mm. groot. Daartussen zijn er natuurlijk ook nog vele varianten mogelijk. Ook bestaan er etagewagens met 4 etages die nóg langer zijn dan 1250 mm; dit zijn zogenaamde draagarmwagens zonder legplanken.

Draagvermogen tot 500 kg

Een groot voordeel aan de etagewagens van Fetra is hun enorme draagvermogen. U kunt kiezen voor een lichter, wendbaarder model met een draagkracht tot 250 kg, maar er is ook een grote keuze in de zwaardere varianten die tot 500 kg kunnen vervoeren. Wat voor producten u dus ook maar wilt gaan vervoeren, met een etagewagen met 4 etages van Fetra zit u altijd goed! Laat u adviseren door de specialisten van Blok-Interrek of bestel direct online.

Artikelen 1 tot 30 van 55 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 55 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren