Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen 5 etages


Etagewagen 5 etages

Met een etagewagen van 5 etages hoog kiest u voor de maximale bergruimte die een etagewagen van Fetra u kan bieden. Dat is nog eens een slimme investering! Stapel maar liefst 5 lagen met goederen boven elkaar en rijd gemakkelijk rond met al deze goederen. Deze etagewagens zijn verkrijgbaar in draagvermogens tot wel 750 kg. Intern vervoeren is nog nooit zo efficiënt geweest!

Ook in gesloten variant verkrijgbaar

Wilt u uw artikelen achter slot en grendel opbergen? Uw goederen beschermen tegen grijpgrage handjes, of tegen vuil en stof? Onze etagewagens met 5 etages zijn ook verkrijgbaar in gesloten varianten met stalen wanden en deuren. Kies voor openslaande deuren of een ruimtebesparende roldeur en berg uw spullen veilig weg in een gesloten kast op wielen!

Bestel uw etagewagen direct online

Blok-Interrek heeft alle etagewagens van het topmerk Fetra in haar assortiment. Naast etagewagens met 5 etages zijn er ook versies met 3 etages of met 4 etages verkrijgbaar. Uw ideale etagewagen gevonden? Bestel hem dan gelijk online. Wij doen er dan alles aan om hem zo snel mogelijk bij u af te leveren!

27 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren