Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen met dichte wanden


Etagewagen met dichte wanden

Een gesloten etagewagen is dé oplossing als u uw goederen vrij van stof en vuil wilt houden. Of wilt u uw goederen wegbergen voor nieuwsgierige handen of ogen? Wat uw reden ook is, met deze etagewagen liggen uw artikelen veilig achter slot en grendel. En met maar liefst 4 verstelbare planken heeft u altijd voldoende bergruimte! Bestel uw gesloten etagewagen dus direct online bij Blok-Interrek.

Openslaande deuren of roldeur?

Met de efficiënte systemen van Fetra kiest u zelf hoe u uw etagewagen wilt inrichten. Zo kunt u de 4 multiplex legplanken instellen op de hoogte die u wilt, en heeft u de keuze tussen twee manieren om de voorkant van de etagewagen af te sluiten. Kies voor openslaande deuren als u te allen tijde snel bij alle etages van uw wagen wilt kunnen. En werkt u in een kleinere ruimte, waar iedere ruimtebesparing meegenomen is? Kies dan voor een etagewagen die gesloten wordt met een roldeur.

Andere etagewagens van Fetra

Naast gesloten etagewagens heeft Blok-Interrek tal van etagewagens voor u in de aanbieding van het topmerk Fetra. Als u liever een open variant heeft, is dat natuurlijk geen enkel probleem: deze zijn verkrijgbaar in modellen met 3, 4 of 5 etages. Alle etagewagens van Fetra voldoen aan de EU-veiligheidsnorm EN1757-3 en zijn daarmee optimaal veilig en gebruiksvriendelijk.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren