Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Etagewagen met verstelbare etages


Etagewagen met verstelbare etages

Een etagewagen met verstelbare etages is de ultieme combinatie tussen flexibel inrichten en mobiel opbergen. Niet alleen richt u de etagewagen precies naar wens in met de juiste planken op de juiste plek, u behoudt ook uw bewegingsvrijheid. Dankzij de robuuste zwenkwielen van de etagewagen verplaatst u hem snel en eenvoudig naar de gewenste locatie.

Legborden, eurobakken of draadgazen planken

Afhankelijk van het type goederen dat u wilt vervoeren, kiest u de juiste etagewagen. Voor het gebruik van eurobakken zijn bijvoorbeeld speciale etagewagens te verkrijgen, met of zonder legborden.

Daarnaast moet u ook rekening houden met het draagvermogen van uw etagewagen. Heeft u genoeg aan een etagewagen met een draagvermogen tot 200 kg, of heeft u meer aan verstelbare etages die samen tot 400 kg. aankunnen? Met behulp van Blok-Interrek kiest u altijd de juiste wagen voor uw gebruik.

Welke etagewagen werkt voor mij?

Als u niet zeker weet of een etagewagen met verstelbare etages wel de oplossing voor uw bedrijf is, kunt u altijd terecht bij de specialisten van Blok-Interrek. Zij spreken graag uw bedrijfssituatie met u door en staan voor u klaar met handige tips en professioneel keuzeadvies. Neem gerust contact met ons op. Samen vinden we altijd de beste oplossing voor uw bedrijf!

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren