Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Bakkenwagen


Bakkenwagen

Werkt u regelmatig met magazijnbakken in uw branche? Kies dan voor het gemak van een bakkenwagen! Deze handige etagewagens helpen u niet alleen uw bakken te sorteren, ze helpen u ook de zichtbaarheid van uw goederen te verhogen. De etages van de bakkenwagens zijn vaak verstelbaar tot een hoek van 15 of 30 graden. Zo houdt u gemakkelijk het overzicht!

Bakkenwagens met of zonder legborden

Zet u uw bakken het liefst rechtstreeks in de bakkenwagen, of maakt u liever gebruik van legborden? Bij Blok-Interrek leveren we bakkenwagens met of zonder legborden. U kiest wat het beste werkt voor uw bedrijf!

Veilig rondrijden met uw bakken

Met een bakkenwagen vervoert u uw magazijnbakken veilig van A naar B binnen uw bedrijf. De bakkenwagens van Fetra zijn altijd voorzien van 2 bokwielen en 2 geremde zwenkwielen. Zo kunt u de bakkenwagen altijd beheerst besturen en indien gewenst, ook even stevig vastzetten. Bij Blok-Interrek staat veiligheid voorop!

Bent u op zoek naar andere etagewagens, of andere handige wagens voor intern transport? Bekijk dan ook eens onze volledige collectie transportoplossingen!

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren