Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Cash & Carrywagen


Cash & Carrywagen

Met een cash & carrywagen van topmerk Fetra biedt u uw klanten of medewerkers een handige en veilige manier om producten door uw magazijn te vervoeren. Het merk maakt robuuste cash & carrywagens in verschillende afmetingen en diverse afwerkingen. En er is ook gedacht aan handige extra’s voor de wagens, zoals statiegeldsloten en wandkettingen. Daarmee bergt u de cash & carrywagens na gebruik gemakkelijk op.

En bent u op zoek naar andere magazijnwagens of andere wagens om goederen mee te vervoeren? Bekijk dan ook eens welke oplossingen Blok-Interrek nog meer heeft voor intern transport!

Welke cash & carrywagen werkt voor mijn bedrijf?

Een simpele wagen met alleen een legplateau? Of wilt u een extra etage of handige zijbeugels op uw cash & carrywagen? Welk type het beste voor u werkt, in afhankelijk van uw branche en van de producten die u wilt vervoeren. Het team van Blok-Interrek adviseert u graag welke cash & carrywagen het beste werkt in uw magazijn. Neem gerust contact met ons op. Met onze jarenlange werkervaring in magazijnen en andere opslagruimtes weten we precies welk type wagen we u moeten adviseren!

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren