Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Laadbord


Laadbord

Een laadbord is in sommige branches een handig alternatief voor de welbekende pallet. Worden uw goederen niet op pallets geleverd, maar hebben ze toch aardig wat gewicht? Met een laadbord verrijdt u ze gemakkelijk binnen uw bedrijf. De goederen staan nog steeds dichtbij de grond, waardoor u ze nooit hoog op hoeft te tillen. Dankzij de robuuste wielen van het laadbord wordt het verplaatsen van uw producten veel makkelijker. En hebt u de laadborden even niet nodig? Dan bergt u ze eenvoudig op door ze rechtop tegen de muur te zetten.

Diverse afmetingen en draagvermogens

Zoekt u compacte laadborden voor gebruik binnen een kleinere ruimte, of zoekt u juist iets meer laadvermogen? In het assortiment van fabrikant Fetra vindt u laadborden met iedere denkbare capaciteit. Het kleinste laadbord is 90x50 cm, maar er zijn ook varianten van 205x80 cm verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een draagvermogen tot 500 kg, of tot maar liefst 1200 kg.

Laadborden en handige accessoires

Naast laadborden verkopen we bij Blok-Interrek natuurlijk ook alle accessoires om efficiƫnt met deze borden te kunnen werken. Vergeet niet een handige hefboom mee te nemen bij uw bestelling! Hebt u vragen over het werken met laadborden, of wilt u advies over onze producten? Neem dan contact op met Blok-Interrek. We helpen u graag!

Er komen geen producten overeen met de selectie.