Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Orderverzamelwagen


Orderverzamelwagen

Regelmatig grotere orders picken? Bestel dan een orderverzamelwagen bij Blok-Interrek. Deze handige wagen helpen u diverse producten van A naar B te vervoeren binnen uw bedrijf. Nooit meer onnodig bukken en tillen van en naar pallets: met een orderverzamelwagen deelt u de producten per plank en per order in, en laat u de wagen het werk voor u doen!

Ook als u hogerop moet

Moet u vaak producten verzamelen uit hogere stellingen? Ook daar heeft Blok-Interrek de juiste orderverzamelwagen voor. Er bestaan namelijk ook varianten met een opklapbare trap. Daarmee bereikt u gemakkelijk hoogtes van boven de 2 meter! Zodra u de trap naar beneden hevelt, blokkeert de wagen. Zo kunt u veilig artikelen van grote hoogte picken!

Maak uw orderverzamelwagen compleet

Natuurlijk zijn onze orderverzamelwagens ook te completeren met allerhande praktische accessoires. Een handige schrijfplank voor uw orderlijsten, of een extra legbord? U vindt het allemaal in ons ruime aanbod.

Twijfelt u of een orderverzamelwagen de oplossing voor u is? Ook voor andere soorten magazijnwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag de juiste wagen voor uw gebruik te selecteren: neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

24 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren