Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Pakketwagen


Pakketwagen

Met een pakketwagen vervoert u de meest uiteenlopende pakketten en dozen op een veilige manier. Dankzij de zijwanden van deze wagens hoeft u niet bang te zijn dat pakketten gaan omvallen of van de wagen afvallen. Intern vervoer wordt zo een stuk efficiënter en gemakkelijker! Bestel dus ook een pakketwagen van het kwaliteitsmerk Fetra. Bij Blok-Interrek natuurlijk!

Veilig verplaatsen en stilzetten

Onze pakketwagens hebben een draagvermogen van 400 tot 500 kg. Daar kunt u dus een heleboel dozen of pakketten in kwijt! Laat de massieve banden hun werk doen, of zet de wagen even stil met de geremde wielen. Kies voor zijwanden met verticale stangen als u alleen grotere pakketten vervoert, of ga voor gaaswanden als u ook regelmatig kleinere materialen moet vervoeren. In het assortiment pakketwagens van Fetra vindt u altijd de oplossing die bij uw bedrijf past!

Voor ál uw interne transportoplossingen

Blok-Interrek kan u niet alleen helpen aan een gedegen pakketwagen, voor ál uw interne transport hebben we een oplossing. Van magazijnwagens tot handpallettrucks. Benieuwd wat de beste oplossing voor uw vervoersprobleem is? Leg uw vraag voor aan de professionele medewerkers van Blok-Interrek. Als u contact met ons opneemt, nemen we graag de mogelijkheden met u door.

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren