Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Platenwagen


Platenwagen

Met een platenwagen heeft u een afgemeten oplossing voor het interne vervoer van houten of kunststof platen. Verplaatst u uw platen ook altijd op karren en wagens die hier éigenlijk niet voor geschikt zijn? Maak hier dan voor eens en voor altijd korte metten mee en bestel een stevige platenwagen bij Blok-Interrek. Kies voor een slimme manier van vervoer, met minder risico op schade of onveilige situaties.

Verschillende soorten platenwagens

Omdat ieder bedrijf weer anders is, en haar platen anders wil vervoeren, heeft Blok-Interrek een scala oplossingen voor u voor het vervoer van platen. Afhankelijk van het gewenste draagvermogen en het gewenste laadvlak kiest u eenvoudig een platenwagen die perfect bij uw gebruik past. Heeft u genoeg aan een tweewieler die uw plaat vastklemt, of wilt u een grotere wagen, compleet met draagarmen en een groot laadvlak? Het assortiment van Fetra heeft het allemaal.

Laat uw platenwagen bezorgen of haal hem af

Bij Blok-Interrek bestelt u altijd zoals u dat wilt. Wilt u uw platenwagen op locatie laten bezorgen, of haalt u hem liever direct af in ons magazijn in Rotterdam? Wij laten de keuze aan u. Welke bezorgmethode u ook kiest, u kiest altijd voor topkwaliteit magazijnwagens die u ondersteunen waar het moet. Bestel dus vandaag nog en begin deze week met veilig vervoeren in uw magazijn!

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren