Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Platformwagen


Platformwagen

Een platformwagen is een simpele, doch effectieve manier om uw goederen gemakkelijk te kunnen vervoeren. Door het grote, open laadvlak zijn deze wagens geschikt voor allerlei soorten goederen: van dozen tot trays, van kratten tot kleinere artikelen. En omdat een platformwagen zo wendbaar is, kunt u hem in elke ruimte gebruiken. Hoe groot of klein ook!

Verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Wilt u een platformwagen met duwbeugel, of juist zonder? Een klein en compact laadvlak, of ruimte voor de grotere goederen in uw magazijn? Is een laadvermogen tot 150 kg voldoende, of moet de wagen tot wel 500 kg kunnen dragen? Voor iedere wens is er een platformwagen te vinden. Bekijk ons aanbod en selecteer uw favoriet. U hoeft hem alleen nog maar in uw winkelwagen te plaatsen!

Kwaliteitsproducten van fabrikant Fetra

Bij het selecteren van onze platformwagens en andere magazijnwagens hebben we bij Blok-Interrek bewust gekozen voor het merk Fetra. Deze fabrikant is één van Europa’s marktleiders op het gebied van interne transportmiddelen. De producten van Fetra staan bekend als uiterst betrouwbaar en zijn gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. Kies dus ook voor een platformwagen van Fetra en bestel hem online bij Blok-Interrek.

Artikelen 1 tot 30 van 65 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 65 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren