Uw inrichter voor kantoor en magazijn

RVS wagen


RVS wagen

Een RVS wagen is het ideale hulpmiddel in de keuken. Of in iedere andere vochtige ruimte! De wagens van Fetra zijn strakke, elegante modellen, waarmee u ook prima eten kunt uitserveren in een chique restaurant. Door het slijtvaste karakter van deze wagens gaan ze jarenlang mee. Investeer dus ook in kwaliteit en bestel een RVS wagen bij Blok-Interrek!

Voor iedere toepassing een RVS wagen

Kiest u voor een RVS wagen om de levensduur van deze karren, of gaat u voor de stijlvolle uitstraling? De combinatie van deze factoren maken deze wagens geschikt voor iedere branche. Of u nu een magazijn runt, of een horecabedrijf. En bent u op zoek naar een lichtgewicht wagen, die nóg gemakkelijker te besturen is? Kijk dan ook eens bij onze aluminium wagens.

Bestel uw wagen online of haal direct af

Bij Blok-Interrek maken we het u graag gemakkelijk om uw RVS wagen te bestellen. De levering geschiedt dus ook altijd op úw manier. Gaat u voor tijdsbesparing? Bestel dan online en laat uw RVS wagen bij u bezorgen. Dat kan natuurlijk op iedere locatie die u maar wenst. Kom eens langs in ons magazijn in Rotterdam.

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren