Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Tafelwagen


Tafelwagen

Een tafelwagen is ideaal als u een flexibele wagen zoekt met legruimte op heuphoogte, maar ook voldoende opbergruimte in andere lagen. Bij Blok-Interrek hebben we tafelwagens van verschillende formaten, gemaakt van uiteenlopende materialen. Hoe zwaarder de tafelwagen, hoe meer gewicht hij kan dragen. Wilt u echter een wendbare tafelwagen, kies dan voor een lichtgewicht variant.

Alles bij de hand

Het grote voordeel van een tafelwagen is dat u allerhande artikelen op grijphoogte kunt vervoeren. Even bezig met iets anders? Dan zet u hem met hetzelfde gemak even stil met de handige geremde wielen. Er bestaan ook tafelwagens met opstaande randen aan de laadvlakken: dit maakt de laadvlakken tot een soort ondiepe opbergbakken. Ideaal als u materialen vervoert die gemakkelijk verschuiven. De opstaande randen houden alles veilig op hun plaats!

Bestel uw tafelwagen online

Een tafelwagen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Blok-Interrek. Bij ons regelt u alles gemakkelijk online, vanachter uw computer. Plaats de gewenste tafelwagen in uw online winkelwagen en reken af in onze beveiligde betaalomgeving, dan zetten wij alles op alles om uw tafelwagen zo snel mogelijk bij u af te leveren. Vaak kunt u dezelfde week al met uw wagen aan de slag. Daarnaast kunt u uw bestelling natuurlijk ook zelf afhalen bij ons magazijn in Rotterdam!

Artikelen 1 tot 30 van 51 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 51 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren