Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Afvalbakken


Afvalbakken

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment kunststof afvalbakken, van groot tot klein, in alle kleuren van de regenboog, van goedkoop tot luxe, voor binnen en buiten, voor papier en voor het grove werk. Teveel om op te noemen en teveel om op de site te zetten. Staat de afvalbak van uw wensen er niet bij, neem contact op met onze verkoop. Wat voor afvalcontainer u ook zoekt, u vindt het bij Blok-Interrek!

 

Containerkar 

Moet u uw afvalbakken vaak verplaatsen van de ene naar de andere plek? Zet uw afvalbakken dan op een containerkar waarop u ook een bezem kwijt kunt en een afvalemmer. Bij ons is een containerkar verkrijgbaar voor het vervoeren van 1 of 2 afvalbakken. 

 

Afvalbakken online bestellen 

Bij Blok-Interrek kunt u uw afvalbakken eenvoudig online bestellen. Bestellingen boven de 500 euro worden gratis geleverd. Bestelt u liever niet online, dan kunt u ons assortiment bekijken in onze showroom in Rotterdam. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij proberen veel uit ons assortiment op voorraad te houden, zodat u de afvalbakken van uw keuze direct mee kunt nemen.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren