Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Entresolvloeren


Entresolvloeren

Met onze entresolvloeren vergroot u op eenvoudige wijze de opslagruimte in uw magazijn. Op deze wijze investeert u eenmalig in een voor de toekomst lagere kostprijs van uw opslagruimte. Tevens heeft u de mogelijkheid om magazijnstellingen op en onder de vloer vrij te plaatsen. Entresolvloeren zijn gemakkelijk en snel te monteren en kunnen wel tot 2000 kg/m² dragen.

Entresolvloer Entresolvloer

Toepassingen entresolvloer

Een entresolvloer is te gebruiken voor o.a. extra opslagruimte, kantoorruimte, uitbreiding van uw showroom, etc. De hoofd- en kinderbalken worden standaard uitgevoerd in sendzimir verzinkt staal, maar kunnen vanzelfsprekend ook in geëpoxeerde uitvoering in meerdere RAL-kleuren geleverd worden.

Constructie entresolvloer

De constructie bestaat uit stalen kolommen met een door u gewenste hoogte en een afmeting van minimaal 90 x 90 mm. Deze kolommen zijn standaard blauw (RAL5010) van kleur, maar zijn ook in andere kleuren leverbaar. Uw wensen voor wat betreft het draagvermogen en overspanning bepalen de keuze van het type hoofdbalk. Ditzelfde geldt voor de kinderbalken, die haaks tussen de hoofdbalken worden gemonteerd. De h.o.h.-afstand van de kinderbalken zijn mede bepalend voor het draagvermogen van de systeemvloer. 

Constructie entresolvloer Trap met roostertreden entresolvloer

Vloerafwerking

Over de staalconstructie worden C-dur-platen gelegd. C-dur is een 38 mm dikke spaanplaat met een zeer harde persing. Voor onze systeemvloeren maken wij standaard gebruik van een  witte afwerking aan de onderzijde, ten behoeve van een optimale lichtweerkaatsing. Voor de afwerking aan de bovenzijde volstaat de standaard naturel geleverde C-dur plaat doorgaans Als dit in uw magazijn niet voldoende is bieden wij u nog 3 mogelijke afwerkingen: 

  • C-dur de Luxe antislip
  • Antislip met lichtgrijze kleur
  • Een nader naar keuze aan te brengen coating

 

Verhuizing

Gaat u verhuizen of wilt u de entresolvloer intern verplaatsen? Onze entresolvloeren zijn eenvoudig verplaatsbaar doordat het een op zichzelf staand systeem is.

 

Advies over etagevloeren

Blok-Interrek kan u als geen ander adviseren over het gebruik van entresolvloeren in uw magazijn. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Rotterdam. Hoe gaan we te werk? U geeft ons in eerste instantie de "ongeveer" afmetingen door van uw ruimte. Wij maken een gratis inrichtingsadvies met tekening en een prijsopgave. Bij bestelling van de entresolvloer komen wij uw ruimte bekijken en inmeten zodat een definitieve constructietekening gemaakt kan worden. Na goedkeuring van de tekening door u wordt uw entresolvloer in productie genomen en komen wij de entresolvloer doorgaans na ca. 4 weken bij u plaatsen.