Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Bandenstelling


Bandenstelling

Een bandenstelling is de perfecte oplossing voor de opslag van banden. De liggers van de Duwic bandenstelling Longspan hebben schuine zijdes, waardoor geen scherpe kanten in de banden drukken. De bandenstellingen worden standaard in verzinkte uitvoering geleverd. Ideaal voor bijvoorbeeld garagebedrijven. U kunt de bandenstelling zo groot maken als uzelf wilt. Met behulp van aanbouwvakken kunt u de bandenstelling uitbreiden.

 

Bandenstelling accessoires 

Met een bandenwagen, voorzien van wieltjes, kunt u de banden gemakkelijk vervoeren. Dit scheelt weer zwaar tilwerk. De bandenwagen is in verschillende maten verkrijgbaar.

 

Bezoek onze showroom of bestel online

Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw bandenstelling dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben altijd een groot deel van ons assortiment op voorraad, zodat u de bandenstelling bijvoorbeeld direct mee kunt nemen. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies.