Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Draagarmstelling


Draagarmstelling

Een draagmarmstelling is ideaal om lange lengtes als stalen of aluminium profielen, houten planken of platen op te kunnen slaan.

 

Draagarmstelling in verschillende hoogtes

Ieder product vraagt een eigen draagvermogen. Er zijn lichte en zware producten en zo zijn er ook lichte en zware draagarmstellingen. Een draagarmstelling bestaat uit kolommen met schoren en draagarmen. De kolommen van de middelzware draagarmstelling worden geleverd in een standaardhoogte van 2250mm. De zware draagarmstellingen kunnen in bijna elke gewenste afmeting geleverd worden. Om tot een juiste stelling te komen willen wij u graag adviseren.

 

Deskundig advies

Op basis van uw wensen leggen wij de hoogte en de lengte van de stelling, de lengte en het draagvermogen van de armen en de afstand tussen de armen vast. Vervolgens doen wij u een interessant voorstel. Wij zeggen u een geheel vrijblijvende, snelle en vooral scherpe offerte toe als u ons om advies vraagt.

 

Bezoek onze showroom of bestel online

Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw draagarmstelling dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies.