Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Zwaar


Zwaar

Een draagmarmstelling is ideaal om lange lengtes als stalen of aluminium profielen, houten planken of platen op te kunnen slaan.

 

Draagarmstelling in verschillende hoogtes

Ieder product vraagt een eigen draagvermogen. Er zijn lichte en zware producten en zo zijn er ook lichte en zware draagarmstellingen. Een draagarmstelling bestaat uit kolommen met schoren en draagarmen. De kolommen en draagarmen kunnen worden geleverd in diverse afmetingen. Om tot een juiste stelling te komen willen wij u graag adviseren en hebben wij ervoor gekozen om van dit type stelling geen prijzen te vermelden.

 

Bezoek onze showroom

Wilt u de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben meerdere types draagarmstellingen in onze showroom opgesteld staan. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies. 

 

Ieder product vraagt een eigen draagvermogen. Er zijn lichte en zware producten en zo zijn er ook lichte en zware draagarmstellingen.

 

Draagarmstelling voor zware toepassing

Een draagarmstelling bestaat uit kolommen met schoren en draagarmen. De kolommen kunnen worden geleverd in bijna elke gewenste lengte. De draagarmen worden gemonteerd met bouten en moeren en zijn elke 100mm. in hoogte te monteren.

 

Draagarmstelling voor zware toepassing

Om tot een juiste stelling te komen is ons advies noodzakelijk. Wij hebben er dan ook voor gekozen om op onze website voor dit product geen prijzen te vermelden. Wij zeggen u een geheel vrijblijvende, snelle en vooral scherpe offerte toe als u ons om advies vraagt.

Draagarmstelling ook voor gebruik buiten

 

De door ons geleverde draagarmstellingen zijn tevens in verzinkte uitvoering verkrijgbaar voor buitengebruik.