Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Europal palletstellingen


Europal palletstellingen

U zoekt een palletstelling voor uw magazijn of werkplaats? Blok-Interrek levert de hoogwaardige Europal palletstellingen tegen de scherpste prijs. Europal palletstellingen zijn volledig uitwisselbaar met Stow palletstellingen. De meeste standaardafmetingen leveren wij uit voorraad. De stalen frames van de palletstellingen zet u in elkaar met bouten en moeren. U kunt bij ons de frames in verschillende hoogtes bestellen. De palletstelling is ideaal voor de opslag van uw goederen. 


Deskundig advies over uw palletstelling

Natuurlijk kunt u zelf uw palletstellingen via onze site bestellen. Zeker als u al gebruik maakt van de Europal palletstelling is nabestellen geen enkel probleem. Als u voor het eerst palletstellingen koopt en twijfelt over uw eigen deskundigheid op dit gebied, hebben wij graag persoonlijk contact met u om uw wensen door te nemen. Op die manier kunnen wij u adviseren over uw palletstelling op basis van de geldende richtlijnen, vastgelegd in de diverse NEN-normen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van gratis inrichtingsadvies en beschikken wij over een professionele montagedienst. Kom gerust langs in onze showroom. U kunt bij ons gratis parkeren.

 

Ook voor al uw andere magazijnstellingen

Naast deze palletstellingen bent u bij Blok-Interrek ook aan het juiste adres voor alle andere magazijnstellingen zoals legbordstellingen en grootvakstellingen. Accessoires zijn bij ons ook verkrijgbaar zoals, diepteliggers, afstandstukken, palletstops en extra grote voetplaten. U kunt deze in diverse afmetingen online bestellen. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd.