Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Grootvakstellingen Longspan


Grootvakstellingen Longspan

Duwic grootvakstellingen

Blok-Interrek levert grootvakstellingen van het Franse topmerk Duwic. Grootvakstellingen zijn de ideale oplossing voor het opbergen van grote dozen met veel volume of producten die te zwaar zijn voor een traditionele legbordstelling. Bovendien kan een grootvakstelling Longspan eenvoudig worden aangepast aan de beschikbare ruimte in uw magazijn. Dit maakt onze stellingen een flexibele en toch stevige oplossing voor uw magazijninrichting. Wij kunnen u voorzien van gratis inrichtingsadvies. 


Grootvakstellingen in verschillende maten

De grootvakstellingen van Duwic worden in de meeste gevallen direct uit voorraad geleverd. Onze stellingen zijn in meerdere standaardlengtes leverbaar en kunnen in ieder magazijn geplaatst worden. U kunt het aantal rijen, frames en vlonders geheel naar eigen wens samenstellen. Wij bieden u professionele montagedienst. Extra liggers bestellen? De liggers worden standaard in sendzimir verzinkte uitvoering geleverd.


Vrijblijvend advies of offerte aanvragen

Voor een vrijblijvend advies of een gratis offerte kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken. Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw grootvakstellingen dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben altijd een groot deel van ons assortiment op voorraad, zodat u de grootvakstelling bijvoorbeeld direct mee kunt nemen. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij beschikken over professionele montagedienst die de stelling bij u op locatie kan monteren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies.