Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Inrijstellingen


Inrijstellingen

Duwic inrijstellingen besparen tot 85% aan gangpadruimte in uw magazijn ten opzichte van traditionele palletstellingen. Deze magazijnstellingen bieden u een hoge opslagruimte, efficiënte bulkopslag en de uitkomst voor instabiele pallets bij blokstapeling! Met onze inrijstellingen heeft u minder gangpaden nodig. Hierdoor vergroot de effectieve opslagruimte van uw magazijn aanzienlijk. De pallets worden via het principe van last-in / first-out opgeslagen.

 

Duurzame oplossing

Een inrijstelling is onmisbaar wanneer bulkopslag van pallets aan de orde is. Daarnaast is het de ideale oplossing als blokstapeling door instabiele pallets niet mogelijk is. De hoge kwaliteit en slijtvaste materialen maken de Duwic inrijstellingen een duurzame en veilige oplossing.

 

Bezoek onze showroom of bestel online

Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw inrijstellingen dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben altijd een groot deel van ons assortiment op voorraad, zodat u de inrijstelling bijvoorbeeld direct mee kunt nemen. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies. 

 

 

 

Effectieve opslagoplossing

Voor een zeer efficiënte benutting van de beschikbare magazijnruimte is een inrijstelling uw oplossing. Met de inrijstellingen van Duwic bespaart u tot 85% gangpadruimte ten opzichte van traditionele palletstellingen.

Met onze inrijstellingen heeft u minder gangpaden nodig. Hierdoor vergroot de effectieve opslagruimte van uw magazijn aanzienlijk. De pallets worden via het principe van last-in / first-out opgeslagen.

Duwic inrijstelling

 

Duurzame oplossing

Een inrijstelling is onmisbaar wanneer bulkopslag van pallets aan de orde is. Daarnaast is het de ideale oplossing als blokstapeling door instabiele pallets niet mogelijk is. De hoge kwaliteit  en slijtvaste materialen maken de Duwic inrijstellingen een duurzame en veilige oplossing.

Duwic inrijstelling

 

Gratis voorstel

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte! 

Duwic inrijstelling