Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Interrek legbordstellingen


Interrek legbordstellingen

UITLOPEND SYSTEEM!


De Interrek legbordstellingen bestaan uit een stalen systeem. Door de loop der jaren verkocht Blok-Interrek al kilometers van dit systeem. De legbordstellingen zijn eenvoudig te monteren middels een kliksysteem. U heeft hiervoor dus geen moeren of bouten nodig. Om te voorkomen dat uw producten tussen de zogenoemde 'binnen en buitenliggers' doorvallen, wordt op het legbord een MDF-afdekplaat gelegd. Legborden van 1.000x500mm zijn op deze manier tot 200kg. belastbaar.

 

Extra legborden bestellen

Het is altijd mogelijk om extra legborden bij te bestellen. De Interrek legbordstelling is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens. De Interrek legbordstelling is een eenvoudig systeem voor de opslag van uw goederen. Accessoires kunt u ook bij ons kopen, zoals voetplaten en vakverdeelschotten. Wij beschikken over een professionele montagedienst en kunnen de legbordstellingen bij u op locatie komen monteren.

 

Bezoek onze showroom of bestel online

Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw Interrek legbordstellingen dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben altijd een groot deel van ons assortiment op voorraad, zodat u de Interrek legbordstellingen bijvoorbeeld direct mee kunt nemen. U kunt bij ons gratis parkeren. Daarnaast voorzien wij u van gratis inrichtingsadvies.