Uw inrichter voor kantoor en magazijn

RAP legbordstellingen


RAP legbordstellingen

Het RAP-stellingsysteem is één van de meest voordelige legbordstellingen op de Nederlandse markt. Het systeem wordt opgebouwd zonder het gebruik van bouten en moeren. De onderdelen klikken eenvoudig in elkaar, waardoor de stelling snel door uzelf of door onze professionele monteurs kunnen worden geplaatst.

 

Extra legborden

Heeft u behoefte aan extra legborden? Deze kunt u bij ons eenvoudig bijbestellen. Daarnaast beschikken wij ook over accessoires voor het RAP-legbordstellingsysteem zoals voetplaten en vakverdeelschotten.

 

Online bestellen of bezoek onze showroom

Weet u precies wat u nodig heeft? Bestel uw RAP legbordstellingen dan snel en eenvoudig online. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd. Liever de mogelijkheden bekijken en bespreken in onze showroom? Kom gerust bij ons langs. Wij hebben altijd een groot deel van ons assortiment op voorraad, zodat u de RAP legbordstellingen bijvoorbeeld direct mee kunt nemen. U kunt bij ons gratis parkeren. Wij beschikken over professionele montagedienst die de stelling bij u op locatie kan monteren. Wij voorzien u van gratis inrichtingsadvies.