Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Palletstelling


Palletstelling

U zoekt een palletstelling voor uw magazijn of werkplaats? Blok-Interrek levert de hoogwaardige Duwic palletstellingen tegen de scherpste prijs. De meeste standaardafmetingen leveren wij uit voorraad. De stalen frames van de palletstellingen zet u in elkaar met bouten en moeren. U kunt bij ons de frames in verschillende hoogtes bestellen. De palletstelling is ideaal voor de opslag van uw goederen. 


Deskundig advies over uw palletstelling

Natuurlijk kunt u zelf uw palletstellingen via onze site bestellen. Zeker als u al gebruik maakt van de Duwic palletstelling is nabestellen geen enkel probleem. Als u voor het eerst palletstellingen koopt en twijfelt over uw eigen deskundigheid op dit gebied, hebben wij graag persoonlijk contact met u om uw wensen door te nemen. Op die manier kunnen wij u adviseren over uw palletstelling op basis van de geldende richtlijnen, vastgelegd in de diverse NEN-normen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van gratis inrichtingsadvies en beschikken wij over een professionele montagedienst. Kom gerust langs in onze showroom. U kunt bij ons gratis parkeren.

 

Ook voor al uw andere magazijnstellingen

Naast deze palletstellingen bent u bij Blok-Interrek ook aan het juiste adres voor alle andere magazijnstellingen zoals legbordstellingen en grootvakstellingen. Accessoires zijn bij ons ook verkrijgbaar zoals, diepteliggers, afstandstukken, palletstops en extra grote voetplaten. U kunt deze in diverse afmetingen online bestellen. Bestellingen met een totaalbedrag boven de 500 euro worden gratis geleverd.