Uw inrichter voor kantoor en magazijn

De Raat

De Raat, voluit De Raat Security Products, is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. De Raat opereert vanuit Nederland, België en Groot Britannië. De Raat is onder ander bekend van:

 

 

Kostbaarheden kunnen veilig opgeborgen worden in een kluis, thuis of bij de bank.Wanneer u echter op zoek bent naar een oplossing om uw documenten en waardevolle bedrijfseigendommen veilig op te bergen tegen brand of inbraak en daarom een van beide wilt aanschaffen zijn de kwalitatieve kluizen en brandkasten van De Raat een uitstekende keuze. Producten van De Raat staan bekend als zeer betrouwbaar, solide en zijn beschikbaar in een veelvoud van verschillende soorten, maten en afhankelijk van de situatie, toepasbaar in verschillende vormen.

 

De Raat kopen bij Blok-Interrek

Sommige zaken wilt u extra goed opbergen. Speciaal hiervoor levert Blok-Interrek producten van de Raat. U kunt hierbij denken aan kluizen voor waardevolle eigendommen, maar ook aan brandwerende archiefkasten voor papierwerk dat niet verloren mag gaan. Wat uw behoeften ook zijn op opberggebied, Blok-Interrek levert wat u nodig heeft!