Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Schaffenburg

Sinds de jaren tachtig heeft Schaffenburg Office Furniture als middelgrote producent van hoogwaardig kantoormeubilair, een goede positie weten te bewerkstelligen op de Nederlandse markt. Naast productie is Schaffenburg gespecialiseerd in het intekenen van de kantoorinrichting, logistiek en montage.

Het assortiment van Schaffenburg

De producent en tevens groothandel produceert vanuit zowel Europa als Azië en levert een uitgebreid assortiment kantoor-, opberg en systeemmeubilair, waaronder:

  • Bureaus
  • Bureaustoelen
  • Conferentie- en kantinestoelen
  • Roldeur- en schuifkasten
  • Vergader- en kantinetafels
  • Ladeblokken
  • Scheidingswanden


Schaffenburg: kantoorinrichting op maat
De inrichting van een kantoor is maatwerk. Een werkomgeving met optimaal werkcomfort is afgestemd op specifieke behoeften van mens en organisatie. Schaffenburg Office Furniture B.V. stelt deze behoeften centraal bij de ontwikkeling van kantoormeubilair. De inrichting van een modern kantoor moet flexibel, inspirerend, comfortabel en duurzaam zijn. Dat is de reden dat Blok-Interrek graag samenwerkt met Schaffenburg.


Winnaar van de Office Product Award
Schaffenburg weet met een uitgebreid assortiment bovendien innovatief voor de dag te komen. In 2012 is Schaffenburg namelijk tweemaal genomineerd voor de‘Office Product Award’, en heeft ze de prijs zelfs éénmaal in ontvangst mogen nemen.


Schaffenburg producten kopen bij Blok-Interrek
U wilt optimaal comfort aanbrengen in uw kantoorruimte? Om het u zo comfortabel mogelijk te maken levert Blok-Interrek producten van Schaffenburg. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn moderne, innovatieve producten. Wat uw behoeften ook zijn op het gebied van zitcomfort, Blok-Interrek levert wat u nodig heeft!


Enkele voorbeelden:

Er komen geen producten overeen met de selectie.