Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Hal inrichting

De hal is vaak de eerste kennismaking die gasten hebben met uw bedrijf. De eerste indruk is vaak een blijvende indruk: daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting van uw hal. Blok-Interrek biedt u een breed assortiment oplossingen om uw hal georganiseerd en sfeervol in te richten.

Een opgeruimde hal voor elk bedrijf
Waarschijnlijk wilt u in uw hal de garderobe van uw bedrijf inrichten. Het is een logische plek: de hal is het eerste vertrek na binnenkomst, en dus dé plek waar mensen hun jassen, tassen en paraplu’s willen achterlaten. De hal is de ideale ruimte voor kapstokken en paraplubakken. Misschien wilt u zelf lockers gaan plaatsen, of zelfs een hele kleedruimte realiseren voor uw vaste personeel.
Bij Blok-Interrek vindt u de volgende inrichting voor uw hal:

Advies over de inrichting van uw hal:
Wat u ook van plan bent voor de inrichting van uw hal, in het ruime assortiment van Blok-Interrek vindt u altijd de garderobe-oplossingen die u zocht. Bent u er nog niet uit hoe u uw entreegebied wilt inrichten? Neem dan een vrijblijvend contact op met één van de specialisten van Blok-Interrek en laat u adviseren over een slimme inrichting voor uw hal. Toegespitst op uw ruimte en uw budget.

Inspiratie opdoen voor uw hal?
Bent u op zoek naar leuke ideeën voor de inrichting van uw hal? Bestel dan de gratis catalogus van Blok-Interrek en ontdek ons complete assortiment. Of kom eens langs in onze showroom in Rotterdam! Op werkdagen van 07:30 t/m 16:30 uur verwelkomen onze medewerkers u graag in ons pand aan de Giessenweg 67-73, direct aan de A20. Hier vindt u meer dan 5.000 m2 aan inspiratie voor uw hal en verdere kantoor!