Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Kantine inrichting

De kantine is de plek waar uw medewerkers samenkomen voor een kopje koffie, een hapje eten of een overleg. De inrichting van een kantine moet dus gezellig, maar wel functioneel zijn. Lekkere stoelen en tafels, waaraan uitgebreid geluncht of vergaderd kan worden. Waarmee makkelijk geschoven kan worden, als een andere opstelling gewenst is. Bij Blok-Interrek vindt u voor elke kantine de perfecte inrichting!

Stoelen en tafels voor elk budget
Met welk budget u ook werkt, in het assortiment van Blok-Interrek gaat u zeker vinden wat u zoekt. Gaat u voor handige stapelbare kantinestoelen, of voor verrassende barkrukken? Design kantine-inrichting van topmerken zoals Köhl en Bèta, of kiest u voor onze voordelige serie Square?

Vrijblijvend advies over uw kantine
Weet u niet welke inrichting het beste aansluit bij uw kantine? De experts van Blok-Interrek helpen graag uw huisstijl door te vertalen in een mooie kantine-inrichting. Uw medewerkers en klanten zullen zich direct thuis voelen! Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek naar 010 437 88 00: onze medewerkers denken met u mee en vinden altijd een passende inrichting voor uw kantine. Binnen uw budget.

Uw kantine-inrichting snel geleverd
Met onze handige webshop kunt u de inrichting voor uw kantine gemakkelijk online bestellen. Vanuit huis of vanaf kantoor: u hoeft er de deur niet meer voor uit! De meeste orders kunnen wij al binnen 48 uur bij u afleveren.

Kom langs in onze showroom
Wilt u liever onze meubels uitproberen voor u ze koopt? Dat kan in onze showroom! Ons team verwelkomt u graag op werkdagen van 07:30 t/m 16:30 uur aan de Giessenweg 67-73 te Rotterdam. De showroom ligt aan de A20 en is daarom makkelijk te bereiken.