Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Kantoorinrichting

Blok-Interrek is een creatieve, zeer klantvriendelijke onafhankelijke kantoorinrichter met een ruim aanbod kantoormeubelen en ander projectmeubilair. Of u nu een efficiënte, low budget kantoorinrichting wenst of dat u op zoek bent naar ergonomisch kantoormeubilair met oog voor kwaliteit, u bent bij Blok-Interrek aan het juiste adres. Naast het ruime aanbod voordelig meubilair beschikt Blok-Interrek namelijk ook over uitvoerige kennis van ARBO- en ergonomische kantoormeubelen, vormgeving en facilitaire oplossingen.

Kantoorinrichting voor diverse ruimtes
Met een compleet programma van moderne kantoorinrichting heeft Blok-Interrek al veel bedrijven en scholen aan een totale projectinrichting geholpen. Onze specialisten adviseren u graag persoonlijk en op maat, in de volgende ruimtes:


Bij Blok-Interrek is de klant koning. Om u altijd van dienst te kunnen zijn, is uw keuze niet beperkt in onze ruime showroom en magazijn (5.000 m2), en zijn onze adviseurs in staat uw wensen kundig te vertalen naar de juiste kantoorinrichting. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kantoorinrichting voor de directie of een volledige werkvloer, onze adviseurs staan voor u klaar en adviseren u graag vrijblijvend.

Op zoek naar kantoorinrichting?
Meer weten over onze kantoorinrichting? Ontdek dan wat het enthousiaste team van Blok-Interrek met hun ruime kennis van kantoorinrichting en projectinrichting voor u kan betekenen. Of u nu geïnteresseerd bent in inrichting voor uw administratiekantoor, projectinrichting of een vergaderzaal wilt inrichten, de adviseurs van Blok-Interrek adviseren u graag.

Kom eens langs in onze showroom!
U bent van harte welkom in onze showroom. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 07:30 t/m 16:30 uur. U vindt onze showroom direct aan de A20 te Rotterdam (Giessenweg 67-73, Rotterdam). Bel nu 010 437 88 00 voor het maken van een afspraak!