Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Kantoorruimte inrichting

De inrichting van een kantoorruimte verdient uw volledige aandacht. Of het nu gaat om de aanschaf van stoelen of van bureaus, het advies van een echte kantoorinrichter met expertise in allerlei kantoormeubilair komt altijd van pas. Bij Blok-Interrek bent u aan het juiste adres voor kantoorartikelen, kantoormachines en kantoormeubilair voor de inrichting van uw kantoorruimte.

Uw kantoorruimte is uw visitekaartje
U ontvangt geregeld belangrijke klanten of leveranciers? Het is logisch dat uw kantoorruimte als visitekaartje gezien wordt. Het maken van de beste indruk is daarbij gewenst. Design kantoormeubelen spelen een factor om rekening mee te houden bij de inrichting van uw kantoorruimte. Ook uw gezondheid speelt een belangrijke rol. Ergonomisch kantoormeubilair als dat van Schaffenburg of Girsberger kan het u een stuk gemakkelijker maken tijdens een afspraak of vergadering.

Hulp bij de inrichting van uw kantoorruimte
Met het ruime assortiment van stoelen, bureaustoelen, bureaus, brandkasten en kluizen, archiefkasten en banken is het niet ongewoon dat u een vraag heeft. Meer weten over mogelijkheden voor de inrichting van uw kantoorruimte? Ontdek wat het enthousiaste team van Blok-Interrek met hun ruime kennis op het gebied van kantoorruimte inrichtingen voor u kan doen.

Kom langs in onze showroom!
Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw kantoor? U bent van harte welkom in onze showroom. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag, van 07:30 t/m 16:30 uur. U vindt onze showroom direct aan de A20 te Rotterdam Giessenweg 67-73, Rotterdam). Bel nu 010 437 88 00 voor het maken van een afspraak!