Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Kleedkamer inrichting

Voor kleedkamer inrichting bent u bij Blok-Interrek aan het juiste adres. Steeds meer bedrijven verzorgen een kleedkamer voor hun medewerkers: zeker als uw personeel bedrijfskleding draagt, is het inrichten van een mooie kleedruimte geen overbodige luxe.

Maar ook als uw werknemers op de fiets naar het werk komen, willen ze zich misschien even omkleden voor ze aan het werk gaan. Blok-Interrek heeft voor haar klanten al vele kleedkamers ingericht over de jaren. Bij ons vindt u de beste ideeën voor de inrichting van een functionele kleedkamer bij u op het werk!

Alles voor de inrichting van uw kleedkamer De inrichting van uw kleedkamer is bij Blok-Interrek zó besteld. Bij ons vindt u al het meubilair waarmee u handige kleedkamer of garderobe verzorgt voor uw medewerkers. U kunt daarbij denken aan:Binnen 48 uur een complete kleedkamer

Advies en contact
Wilt u advies over hoe u uw kleedkamer het beste kan inrichten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de experts van Blok-Interrek. Dat kan telefonisch op 010 437 88 00, via info@blok-interrek.nl of door uw gegevens achter te laten via ons contactformulier.

Of bezoek ons op werkdagen tussen 07:30 t/m 16:30 uur in onze prachtige showroom: in onze ruim 5000 m2 grote pand direct aan de A20 bij Rotterdam vindt u altijd de inspiratie die u zoekt. Bekijk onze complete contactinformatie online.