Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Ontvangstruimte inrichting

Een ontvangstruimte inrichten die precies past bij uw bedrijf? Bij Blok-Interrek vindt u een breed scala mogelijkheden om met uw interieur uw gasten een warm welkom te heten. Voor elk budget vindt u bij ons mogelijkheden om een sfeervolle ontvangstruimte te realiseren!

Bij Blok-Interrek vindt u mooie wachtkamerstoelen, maar ook comfortabele loungestoelen waarmee u een gezellige lounge creëert voor uw gasten. Ze zullen zich gelijk bij u thuis voelen! Denk ook eens aan accessoires zoals kapstokken en kunstplanten, waarmee u uw ontvangstruimte helemaal afmaakt!

Receptie of wachtruimte?
Elk bedrijf heeft weer een andere ontvangstruimte. Ontvangt u gasten, patiënten of klanten? Wilt u een zakelijke, of juist een warme uitstraling? Het is allemaal mogelijk met het uitgebreide assortiment meubilair van Blok-Interrek.

Hebt u wel een idee wat u als bedrijf wilt uitstralen met uw ontvangstruimte, maar geen idee met welk meubilair u dit effect kunt bereiken? Onze experts hebben al vele ontvangstruimtes ingericht voor diverse branches en adviseren u graag.

Hulp bij het inrichten van uw ontvangstruimte
Kom voor inspiratie voor uw ontvangstruimte eens langs bij onze showroom in Rotterdam: onze locatie direct aan de A20 is gemakkelijk met de auto te bereiken. U kunt ook onze gratis catalogus voor een kijkje in ons assortiment.

En wilt u persoonlijk advies over het inrichten van de ideale ontvangstruimte voor uw bedrijf? Bel ons dan geheel vrijblijvend op 010 437 88 00. Onze medewerkers denken graag met u mee en plannen direct een afspraak met u in.