Uw inrichter voor kantoor en magazijn

Receptie inrichting

Voor de inrichting van uw receptie bent u bij Blok-Interrek aan het juiste adres. De receptie bevindt zich in het ingangsgebied van uw bedrijf en is daarmee voor vele klanten en relaties de eerste ontmoeting met uw medewerkers. U wilt natuurlijk dat mensen zich welkom voelen in uw vestiging. De inrichting van uw receptie verdient daarom uw volle aandacht.

Een gastvrije inrichting
Voor elk bedrijf heeft de receptie weer een andere functie. Natuurlijk is het het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende gasten, maar misschien functioneert uw receptie ook wel als garderobe of als wachtruimte. Het is belangrijk om hier bij de inrichting van uw receptie over na te denken. Bij Blok-Interrek vindt u de volgende oplossingen voor een optimale inrichting van uw receptieruimte:

 • Kantoormeubelen
 • Wachtkamerstoelen
 • Kapstokken

 • Een betaalbare oplossing voor elke receptie
  Bij Blok-Interrek vindt u voor elke ruimte binnen uw bedrijf de beste inrichtingsmogelijkheden. Voor uw receptie, maar voor uw kantoortuin, hal of magazijn. Wij bieden voor elk budget de optimale inrichting. Voor topkwaliteit inrichtingsmaterialen kiest u voor gerenommeerde merken als Girsberger, Schaffenburg of Pami. En bent u gebonden aan een strak budget? Kijk voor goedkope kantoormeubelen eens bij onze budget series: hier vindt u betaalbare oplossingen van prima kwaliteit. Of bekijk ons aanbod gebruikte kantoormeubelen!

  Advies over de inrichting van uw receptie
  Blok-Interrek adviseert u graag over de optimale inrichting van uw receptie. Al sinds 1985 vinden wij inrichtingsoplossingen voor bedrijven in allerlei branches. Maak uw wensen voor uw receptie kenbaar bij onze medewerkers, dan denken zij graag met u mee over de beste oplossingen voor uw inrichting.

  Bel 010 437 88 00 voor meer informatie over onze producten en diensten, of maak een afspraak: onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Of kom eens langs in onze showroom in Rotterdam, voor meer dan 5000 m2 inspiratie op het gebied van kantoormeubelen!